Kurssi sopii sekä aloittelijalle että edistyneelle kuvataiteilijalle, visuaaliselle suunnittelijalle tai kuvittajalle, joka kaipaa perusteiden kertausta ja ohjausta. Kurssin käytyäsi sinulla on digitaalisen maalauksen mahdollisuudet käytössäsi.

Mukaan mieluiten kannattava tietokone, Photoshop, piirtopöytä ja piirrin. Myös muut ohjelmat kuten Corel Painter, Krita ja CLIP Studio Paint käyvät ja voit työskennellä  iPad Pro:lla, Apple Pencililla ja Procreate-sovelluksella.

Kevään kurssilla teemana on digitaalinen ateljee, ja keskitymme real paint media -työskentelyyn, jossa jäljitellään perinteisiä työjärjestyksiä ja ilmaisutekniikoita digitaalisesti. Harjoitusten aiheet ovat perinteisen kuvataiteen tehtäviä: taidejäljennöksiä, kipsipiirustuksia/maalauksia, asetelmia, muotokuvia ja elävää mallia. Viimeisillä kerroilla harjoittelemme hieman haastavampia tekniikoita ja 2D-animaatiota.

Iltakurssi

  • Iltakurssi 5 op / 36h
  • Opettaja Henri Suhonen
  • Maanantaisin 18. 1. – 12. 4. 2021, klo 17.00-20.00
  • Hinta 240€

Voit myös ilmoittautua sähköpostilla tai soittamalla:

 info@herahelsinki.fi  ja +358 50 346 672 4  ma-pe 10-15, Sari Mulari

Opiskelijat valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Kurssille max 10 opiskelijaa. Hera pidättää oikeuden kurssimuutoksiin.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search