TULE MUKAAN EDISTÄMÄÄN KLASSISTA MAALAUSTAIDETTA!

Hera – Helsinki Atelier of Representational Art on kannatusyhdistyksen (2888861-1) ylläpitämä taidekoulu, jonka tarkoituksena on edistää klassisen kuvataiteen säilymistä ja elvyttämistä Suomessa. Tämä onnistuu parhaiten jakamalla tietoa ja opettelemalla uutta. Haluamme myös Herassa elvyttää ateljeekoulutuksen perinnettä tarjoamalla kaikille avoimia kursseja.

Tarjoamme opastusta, arviointia sekä tekniikkakursseja ja ateljeetyöskentelyä kuvataiteen alalla. Yhdistys voi toteuttaa lisäksi näyttely-, esitelmä-, keskustelu- ym. samanlaisia tilaisuuksia. Lisäksi yhdistys tekee yhteistyötä muiden yhdistysten kanssa sekä tekee aloitteita ja esityksiä viranomaisille. Yhdistys ja taidekoulu ovat poliittisesti sitoutumattomia ja kaikille avoimia.

Yhdistyksemme kannatusjäseneksi vuodelle 2021 voit liittyä maksamalla Hera – Helsinki Atelier of Representational Art kannatusyhdistyksen jäsenmaksun 20,00€  tilillemme FI76 7997 7990 2069 27 (Holvi). Lisää viestikenttään nimesi ja sähköpostisi, johon voimme lähettää yhdistyksen uutiskirjeen.

Voit myös liittyä verkkokaupassamme!

Kiitos, että edistät klassisen kuvataiteen säilymistä ja elvyttämistä Suomessa!

Kiitos, että haluat olla mukana kehittämässä Hera Helsinkiä!

Tilaa uutiskirje

* pakollinen
/ ( kk / pp )

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search