Hera järjestää keväällä/kesällä 2023 lyhytkursseja

Maalauksen peruskurssi, opettaja Ninni Heldt, järjestetään tiistaisin ja keskiviikkoisin 9.- 31.5.2023 klo 17.00–19.45 (sis. 2 x 15 min. tauko). Kurssin hinta 190 €.
Kurssilla maalataan öljyväreillä. Kurssilla lähdetään yksinkertaisista perusmuodoista ja asetelmista kohti hankalampia ja haastavampia aiheita. Kurssilla tutkitaan, kuinka valo käyttäytyy. Kurssi sopii sekä aivan aloittelijalle että jo pitempään työskenneelle, jotka nämäkin saavat rutkasti uusia lähtökohtia omaan työskentelyyn. Toisen kerran kävijät joko jatkavat siitä, mihin jäätiin tai siirtyvät jatkokurssi-osuuteen, jossa perehdytään valinnaisesti flaamilaiseen kerrosmaalaustekniikkaan, venetsialaiseen kerrosmaalaustekniikkaan, Caravaggion tekniikkaan, Bouguereaun, Rembrandtin, Düsseldorfin koulukunnan tai impressionistien, realistien ja ulkoilmanaturalistien menetelmiin.

Järjestämme myös kaivatun Anatomisen piirustuksen -mestarikurssin ma-pe 22. – 26.5.2023 klo 10.00–16.30 (sis. 50 min. tauko).  Kurssin opettajana toimii Daniel Enckell ja sen hinta on 240 €.
Kurssi pitää sisällään elävän mallin figuurin, luurangon sekä avustavan kipsimallin piirtämisen. Lisäksi kurssilla käydään luennot liittyen ihmiskehon luuperustan rakenteeseen, figuurin lihaksistoon sekä tutustutaan figuurin plastiseen muotokieleen.

Kesälläkin tapahtuu…

Kesäkuussa on tulossa Hiilipiirustuskurssi, opettajana Nina Laine. Kurssi järjestetään 10 – 11.6. klo 12-16. Kurssin hinta on 80 €.
Viikonloppukurssin aikana tutustutaan luovasti ja rennosti hiilen käyttöön ja eri taiteellisiin mahdollisuuksiin. Aiheemme tulee olemaan ihmisfiguuri ja muotokuva ja työskentelemme valokuvasta. Siis, kokeilunhalua ja intoa mukaan!

Elokuussa järjestämme Lemmikkimaalauskurssin. Myös tällä kurssilla opettajana toimii Nina Laine. Kurssi toteutetaan viikonloppuna 26.–27.8. klo 11–17. Kurssin hinta on 90 €.
Aina kannattaa maalata jotain, mistä oikeasti pitää! Öljyvärimaalauskurssi aloittelijoista edistyneemmille. Heran lemmikkijaosto kokoontuu maalaamaan muotokuvia ihmisen parhaimmista ystävistä. Parhaat valokuvat mukaan! Tähän Nina on jo toimittanut kuvan.

Kurssit on tarkoitettu taiteilijoille, piirustus- ja taideopettajille, taideopiskelijoille sekä muille kiinnostuneille. Kurssien paikkana Heran toimitilat Helsingin Lapinlahden vanhan sairaalan kappelissa Lapinlahdenpolku 8 D, 00180 Helsinki.

Tiedustelut ja ilmoittautumiset: 

 info@herahelsinki.fi 

Voit myös halutessasi ilmoittautua suoraan verkkokaupassamme

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search